Save the date: Branschforum Vind i Sollefteå 24-25/9

Foto: Birgitta Olsson

Energidalen i Sollefteå AB och Vindkraftcentrum bjuder in till vindkraftkonferensen Branschforum Vind på Hotell Hallstaberget i Sollefteå den 24-25 september. Det här är den största årliga vindkraftkonferensen i Mellannorrland som årligen samlar runt 150 deltagare. De senaste åren har Branschforum Vind arrangerats i bland Torpshammar, Östersund och Åsele och i år är det alltså Sollefteå som står värd för arrangemanget.

Konferensen kommer att bli en kombination av det inställda avslutningsseminariet för projekt ”Vindkraft – generator för hållbar utveckling” och Vindkraftcentrums årliga konferens Branschforum Vind.

Bakom konferensen står Energidalen i Sollefteå AB och Vindkraftcentrum.

Konferensen genomförs ”lunch till lunch” torsdag-fredag 24-25 september.

Vi bjuder på konferensavgift och alla måltider. Eventuell logi betalar du själv. För dig som vill ha övernattning finns rum reserverade på Hotell Hallstaberget. Du bokar själv (telefon 0620-12320) och uppger ”Energidalen” vid bokning. Först till kvarn gäller!

Vi återkommer med program och inbjudan närmare sommaren – men ”boka” 24-25/9 redan nu i din kalender!