Ny webbsajt för ”kraftjobb” i Sollefteå kommun

Under våren bygger Energidalen en ny webbsajt där vi samlar information om lediga tjänster inom kraft- och energisektorn där Sollefteå kommun är möjlig som placeringsort. På sajten kommer det även att finnas information om de större arbetsgivarna inom kraft- och energisektorn i kommunen, olika reportage och information om olika utbildningsvägar för dig som vill ha ett ”kraftfullt” jobb i Sollefteå!

Sollefteå är en kraftfull kommun i många dimensioner. Här finns kraften i form av driftiga människor, en kraftfull natur och inte minst i form av produktion av förnybar fossilfri el.

Sollefteå är den kommun i landet där det produceras näst mest vattenkraftel och Sollefteå är en betydande producent av vindkraftel. I kommunen finns tre olika stora vindkraftparker med sammanlagt 111 vindkraftverk och fler är på gång.

Kraft och energi skapar tillväxt i Sollefteå kommun och här finns goda möjligheter till arbetstillfällen för dig som är intresserad av kraft- och energisektorn. Många av de större kraft- och energiföretagen har verksamhet runt om i kommunen och de söker ständigt nya medarbetare.

På den här webbsajten samlar vi information om lediga tjänster där Sollefteå kommun är möjlig som placeringsort.

Läs mer på kraftjobb.se