Projektledare kabelprojekt – Svenska kraftnät, Sollefteå

I rollen som projektledare för ledningsprojektering innebär arbetet att styra och leda projektgruppen och projektets leverantörer genom de olika faserna inför byggstart; från uppstart genom samtliga planerings- och projekteringsfaser fram till kontraktsskrivning med entreprenör. Under planeringsfas läggs stor vikt vid tillståndsfrågor och kommunikation med projektets olika intressenter. Vidare kommer du att upphandla och leda projekterande konsulter och andra expertfunktioner.

Projektledarrollen för ledningsbyggnation innebär bland annat att styra och leda projektgruppen samt leverantörer i entreprenadfas. I arbetet ingår även att sammanställa förfrågningsunderlag, utvärdera anbud, upphandla samt genomföra investeringsprojekt med kontrakterade konsulter och entreprenörer.

I tjänsten ingår att delta i och driva organisationens verksamhetsutveckling, där du med din erfarenhet kommer att bidra.

Ansök senast 25 augusti.
Läs mer om jobbet som projektledare här.