Jessica Näsholm är Energidalens nya kommunikationsstrateg


Kraft- och energibranschen är inne i en expansiv fas i Sollefteå kommun och därför har Energidalen nu rekryterat Jessica Näsholm som bolagets nya kommunikationsstrateg.

– Jag ser framemot möjligheten att få vara med och bidra till att ta tillvara de möjligheter den växande kraft- och energibranschen ger i Sollefteå kommun, inte minst när det gäller planerna för etablering av elintensiv industri på Hamreområdet i Långsele, säger Jessica Näsholm.

Hon är född och uppvuxen i Österflo, Långsele, bor med sin familj på ”Solsidan” i Sollefteå och har bred erfarenhet såväl av kommunikationsfrågor som kraft- och energibranschen.

– I närmare 20 år har jag arbetat på E.ONs Kundsupport AB här i Sollefteå där jag bland annat varit företagsrådgivare, berättar Jessica.

Med sig till Energidalen har hon ett stort och väl etablerat kontaktnät inom kraft- och energibranschen vilket kommer till stor nytta när hon ska arbeta som kommunikationsstrateg och även med affärsutveckling på Energidalen.

– Vi är glada över att ha kunnat rekrytera Jessica till Energidalen. Det händer som sagt väldigt mycket just nu och Jessicas kunskap och bakgrund inom kraft-och energibranschen i kombination med kommunikationserfarenhet är ett välkommet tillskott till vårt team, säger VD Mikael Näsström.

Som kommunikationsstrateg på Energidalen i Sollefteå AB kommer Jessica att arbeta tillsammans med VD Mikael Näsström, industridoktoranden Viktor Döhlen samt affärsområdeschefen Hans Pahlin, som nu är tillbaka i bolaget efter att under det senaste året varit utlånad till Sollefteå kommun för att arbeta med återetableringen av I 21 Västernorrlands regemente till Sollefteå.

Som kommunikationsstrateg ersätter hon Erik Löfgren, som lämnade företaget för andra uppdrag vid årsskiftet.